Bioenergy en Resonance

  • Beschrijving
  • Meer

Ervaar de innerlijke verbinding tussen Hart & Ziel

Resonance en Bioenergy

Tijdens een behandeling wordt je energie opgeladen. Je zit daarbij op een kruk zodat we om je heen kunnen werken. Met onze handen scannen we je energieveld. Je lichaam wordt daardoor in balans gebracht. Je voelt je ontspannen en ervaart innerlijke rust. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Je kunt bij ons langs komen voor een individuele- of een groepsbehandeling. Lukt het niet om langs te komen dan kunnen wij je ook - aan de hand van een foto- een afstandsbehandeling geven.

Energiebehandeling

 

Resonance

De Aboriginals, de Native Americans of de Afrikaanse stammen, leven in harmonie met Moeder Aarde. Zij hebben al hun zintuigen ontwikkeld en gebruiken hun innerlijke wijsheid om beslissingen te nemen in het dagelijkse leven. Helaas, zijn wij in de loop van de decennia, het contact met onze innerlijke wijsheid en met Moeder Aarde, kwijtgeraakt. Joy Messick is door een Native American stam uitgenodigd (dit gebeurt slechts bij hoge uitzondering) om 7 jaar bij hun te komen wonen. De stam heeft haar geleerd hoe het is, om werkelijk in contact te zijn met het Aarde element. Na 7 jaar van intensieve begeleiding, besluit Joy de Resonance in het Westen te introduceren.

Tijdens een Resonance behandeling wordt de energie van de Aarde verbonden met die van het Licht. Deze combinatie van energieën, geven wij aan je door tijdens een behandeling. Resonance zorgt er in eerste instantie voor dat je in contact komt met je fysieke lichaam. Je wordt met beide benen op de grond gezet. Als dit lukt, ontstaat er een diepe innerlijke rust en vrede. In dat stadium is er ruimte voor je ziel om naar boven te komen en je te helpen op je pad. Onderzoek heeft aangetoond dat de Resonance op celniveau werkt. Het brengt alle lichaamssystemen in balans. Als je fysieke lichaam in balans komt, heeft dit een positief effect op je emotionele, mentale en spirituele lichamen.

Resonance staat erom bekend dat zij als zelfstandige behandeling zeer doeltreffend werkt. Daarnaast kan zij ook zeer effectief werken als ondersteuning van reguliere of andere alternatieve behandelingen. Resonance heeft geen negatieve invloed op de werking van medicijnen. Wel kan het zijn dat het gebruik van medicatie in nauwe samenwerking met artsen, kan worden verminderd of achterwege kan worden gelaten.

Met name kinderen reageren zeer positief op Resonance. Fysieke, emotionele en mentale problemen kunnen behandeld worden op een hele veilige manier. Daarnaast is het zo dat kinderen die hoogsensitief, hoogbegaafd, helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend, helderruikend of een combinatie daarvan zijn, meer innerlijke rust ervaren en leren ontdekken hoe ze met hun gaven om kunnen gaan.

Resonance is voor iedereen geschikt en kan in alle situaties worden gebruikt. Fysieke emotionele en mentale problemen kunnen worden behandeld. Ook is het mogelijk Resonance te gebruiken voor bewustzijnsontwikkeling, innerlijke rust en vrede en verandering in je leven.

Het is mogelijk bij ons te komen voor een behandeling of om de Resonance te leren. Daarnaast is het mogelijk iemand op afstand te behandelen (bijvoorbeeld als iemand een operatie moet ondergaan of in het buitenland verblijft). Ook kunnen gebruik maken van een surrogaat (dit is iemand die de plaats inneemt van diegene die behandeld wordt). Dit kan bijvoorbeeld voor een baby of kind (een van de ouders wordt als “stand in”gebruikt) of als iemand in het ziekenhuis ligt of als iemand in het buitenland verblijft.

 

 

Bioenergy

.....dat de accu van je auto leeg is. In dat geval vraag je om hulp. De accu wordt dan weer opgeladen m.b.v. een andere accu. Hierdoor kan je auto weer starten en kun je wegrijden. Tijdens het rijden wordt de accu weer volledig opgeladen.

Wat gebeurt er tijdens een Bioenergy behandeling?

Tijdens een Bioenergy behandeling wordt de energie van de ene persoon naar de andere persoon doorgegeven, met als doel de gezondheid van de persoon (aan wie de energie wordt doorgegeven) te verbeteren. Alles wat in het fysieke lichaam gebeurt, wordt weerspiegeld in de energie velden rondom het fysieke lichaam en andersom. Door te werken met deze stromen en velden is de behandelaar in staat om het evenwicht tussen biochemische en energetische componenten te herstellen. Een Bioenergy sessie wordt in stilte uitgevoerd, waarbij het fysieke lichaam niet wordt aangeraakt.

Wat is Bioenergy?

Het verschijnsel wat "leven" heet, heeft twee componenten: de eerste is biochemisch, terwijl de andere betrekking heeft op energie. We zijn allemaal opgebouwd uit deze twee componenten - biochemische materie en energie. De energie die het fysieke lichaam van mens en dier bezielt, staat bekend als Bioenergy - de energie van het leven. Deze kracht omgeeft elke cel als een flinterdunne draad, die een blauwdruk is voor het fysieke lichaam. Zij fungeert ook als medium voor de stroom van informatie door het gehele fysieke lichaam. Bioenergy strekt zich tevens uit buiten het fysieke lichaam en creëert laagfrequente elektromagnetische velden om ons heen (evenals andere subtiele energie velden die nog niet erkend zijn door de wetenschap). In een groter verband is Bioenergy een onlosmakelijk onderdeel van de Universele Energie.

Een afspraak voor een Bioenergy behandeling?

Een Bioenergy behandeling duurt 15 tot 25 minuten. In de eerste 72 uur na de behandeling is het goed om veel (zuiver) water te drinken, zodat het lichaam de afvalstoffen goed kan afvoeren. Bioenergy behandelingen kunnen in alle situaties worden gegeven. Het is niet leeftijd afhankelijk en kan ook in samenwerking met primaire zorg (artsen) en complementaire zorg worden gegeven.

Het mogelijk een afspraak te maken voor een Bioenergy afstandsbehandeling (via foto).

Jan en Jantsje Osinga hebben o.a. in de U.S.A. een groot aantal opleidingen afgerond, waaronder de Master Level Training van Bioenergy bij Mietek Wirkus School of Bioenergy (U.S.A. ). Inmiddels hebben zij meer dan 10 jaar ervaring in dit werk.