Cayce/Reilly Massage

  • Beschrijving
  • Meer

Breng je lichaam weer in balans met een Cayce/Reilly massage

Cayce/Reilly Massage

Je kunt in onze praktijk terecht voor een holistische lichaamsmassage gebasseerd op de Cayce/Reilly technieken. Je lichaam wordt gemasseerd met speciale Cayce olie wat zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. De massage bevordert de circulatie, stimuleert de afscheiding van afvalstoffen en verhoogt de weerstand.

De massage is geschikt voor alle leeftijden en voor alle situaties. Dus een zwangerschaps,- baby,- of kindermassage behoort ook tot de mogelijkheden.

Cayce/Reilly Massage

Edgar Cayce (1877-1945) had, vanaf zijn geboorte, buitengewone intuïtieve gaven. Hij gebruikte deze gaven om readings te geven op het gebied van gezondheid en spiritualiteit. Hij liet 14.246 woordelijke verslagen van zijn readings na. Ze behoren tot de meest uitgebreide en indrukwekkende weergave van psychische waarneming, die ooit door één persoon werden gedaan, voor meer dan 8000 mensen, over een periode van 43 jaar.

Dr. Harold J. Reilly (1895-1987) was een pionier op het gebied van therapeutische massage. Hij was gespecialiseerd in fysiotherapie en wereldberoemd. Hij ontwikkelde samen met Cayce de zogenaamde Cayce/Reilly massage. De therapie is gebaseerd op 45 jaar lang onderzoek in de readings naar adviezen over gezondheid en natuurlijke geneesmiddelen.

Edgar Cayce adviseerde in 70% van zijn 14.000 lezingen, dat de persoon in kwestie zich regelmatig moest laten masseren. Volgens hem was massage één van de belangrijkste methoden om lichaam, geest en ziel in harmonie te brengen.

De Cayce/Reilly Massage is een lichaamsmassage met speciale Cayce olie. Het is een mengeling van Zweedse, Osteopatische en Neuropathologische technieken. Samen met speciale Cayce massagetechnieken, het strekken van spieren en bindweefsel en het draaien van de gewrichten, zorgt het voor een zeer diepe ontspanning van lichaam en geest.

De massage wordt gegeven voor innerlijke rust en ontspanning. Over het algemeen behandel ik mensen met klachten van: hoofd, nek- en schouders, rug, buik, voeten, chronische ziekten of herstel na ziekte en/of operatie.

Een Cayce/Reilly Massage bevordert de circulatie, stimuleert de afscheiding van afvalstoffen en gifstoffen, verhoogt de weerstand, ontspant de spieren, bevordert de beweegbaarheid van de botten, kalmeert de zenuwen, vermindert stressgevoeligheid, verkort de herstelperiode na ziekte of blessure.