EVEN VOORSTELLEN:

Jantsje Osinga

Ongeveer 12 jaar geleden heb ik een belangrijke omslag gemaakt in mijn leven. Ik besloot datgene te gaan doen wij mij werkelijk interesseerde. Mensen helpen en begeleiden. Ik stapte uit het leven waarin ik voornamelijk met het denken bezig was in een nieuwe wereld van gevoel en intuïtie.

Een half jaar opleiding in Virginia Beach in de U.S.A. heeft ervoor gezorgd dat ik een goede basis heb gelegd voor het werk wat ik nu doe. Alles wat niet meer bij mij paste heb ik in dat half jaar opgeruimd en ik kwam terug met een vrijwel lege rugzak. Ik startte mijn eigen bedrijf en begon mensen te helpen en diverse nascholingen in Nederland te gaan volgen. Mijn enthousiasme groeide met de dag. Ik leerde les te geven en met groepen te werken. En ik leerde mijn eigen gevoeligheid voor energie te ontdekken. Ik besloot de teacher training voor de Resonance Healing af te ronden (3 jaar) en de opleiding voor Bio-Energy bij Mietek Wirkus te volgen.

Als ik terugkijk naar deze belangrijke periode in mijn leven, dan zie ik dat het mij een schat aan ervaringen en groei heeft gebracht. Ik gebruik al deze ervaringen om mensen te kunnen begeleiden, coachen en behandelen met Bioenergy en Resonance.

Jan Osinga

Al sinds mijn kinderjaren ontdekte ik dat ik dingen voelde. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het spirituele. In 1994 kwam ik in contact met het werk van Edgar Cayce. Een ziener die “readings” gaf aan mensen voor ziekten, klachten en andere onderwerpen. Ik heb de weg gezocht die bij mij paste en heb allerlei opleidingen gevolgd (zie opleidingen).

Dit heeft mij meer in contact gebracht met wie ik werkelijk ben. Ik sta bewuster in het leven en gebruik mijn intuïtie en heldervoelendheid om mensen dichter bij hun zelf te brengen. De opleiding hypnotherapie (3 jaar) leerde mij mensen psychotherapeutisch te ondersteunen. De Breathwork opleidingen bij Kathleen Barratt in de U.S.A. bracht mij dichter bij het spirituele en leerde mij de kracht van de ademhaling. De opleiding Bioenergy bij Mietek Wirkus in de U.S.A. leerde mij de kracht van het "zelfgenezend vermogen" van ons energielichaam. Inmiddels heb ik de Master Level Training van Bioenergy bij Mietek Wirkus school of Bioenergy afgerond. Ik hou ervan om mensen te behandelen, te begeleiden en te coachen op de meest natuurlijke manier met Bioenergy en Breathwork.

 

 

 

 

Onze Opleidingen:

Jan Osinga:

1998 Resonance Healing Practicioner (Joy Messick U.S.A.)

2001 Diploma Reïncarnatie- en Hypnotherapie (ATMA-instituut Amersfoort)

2005 Certificaat Anatomie, Fysiologie & Pathologie (Dutch Bodywork Academy)

2005 Restoritive Breathwork Training U.S.A. (Barratt Breathworks School U.S.A.)

2005 Basic Bioenergy Level Training U.S.A. (Mietek Wirkus & Margaret Wirkus Bio-Relax U.S.A.)

2006 Advanced Bioenergy Level Training U.S.A. (Mietek Wirkus & Margaret Wirkus Bio-Relax U.S.A.)

2006 Transpersonal Breathwork Training U.S.A. (Barratt Breathworks School U.S.A.)

2011 Master Bioenergy Level Training U.S.A. (Mietek Wirkus & Margaret Wirkus Bio-Relax U.S.A.)

 

Jantsje Osinga:

1998 Resonance Healing Practitioner (Joy Messick U.S.A.)

1999 Cayce/Reilly School of Massotherapy (600 hour) U.S.A.

2000 TouchPro Practitioner (TouchPro)

2000 Kindermassage Training

2000 Docent Babymassage

2002 Resonance Healing Teacher Training (Joy Messick U.S.A.)

2006 Basic Bioenergy Level Training U.S.A. (Mietek Wirkus & Margaret Wirkus Bio-Relax U.S.A.)

2007 Advanced Bioenergy Level Training U.S.A. (Mietek Wirkus & Margaret Wirkus Bio-Relax U.S.A.)

2011 Master Bioenergy Level Traingin U.S.A. (Mietek Wirkus & Margaret Wirkus Bio-Relax U.S.A.)